Agenție de publicitate Iași | Marketing Online

  • Acasa
  • Despre noi
  • Servicii
    • Site de prezentare
    • Magazin online
    • Facebook Ads
    • Google Ads
    • Administrare Facebook
    • Administrare Instagram
    • Esti din Iasi daca
    • SEO
    • Branding
    • Grafica
    • Foto – Video
    • Gazduire Web
    • GDPR
  • Contact
Cere oferta
  • Home
  • Posts tagged "student"
13 iunie 2025

Tag: student

Un student din Iasi a obtinut punctaj maxim la Olimpiada Internationala de Matematica

marți, 06 martie 2018 by administrator
Student Iasi

Ovidiu Neculai Avădanei, student în anul II al Facultăţii de Matematică, este singurul care a obţinut punctajul maxim la o competiţie internaţională dedicată tinerilor din Sud-Estul Europei.

„South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students” – SEEMOUS 2018, organizată de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi, s-a încheiat cu rezultate excepţionale pentru stundenţii ieşeni.

La competiţia în care au participat  21 de universităţi din şapte ţări – Argentina, Bulgaria, Cehia, Grecia, România, Rusia şi Turkmenistan, Ovidiu Neculai Avădanei, student în anul II al Facultăţii de Matematică, a fost singurul care a obţinut punctajul maxim, respectiv 40 de puncte.

Fost elev al Colegiului Naţional „Emil Racoviţă“, Ovidiu Avădanei susţine că pentru această competiţie s-a pregătit intens.

„Am văzut matematica drept un joc al minţii. Am făcut tot ce a ţinut de mine pentru a obţine acest premiu“, a declarat tânărul la ceremonia de premiere. Concursul propriu-zis a constat într-o probă scrisă de cinci ore, în care studenţii au avut de rezolvat patru probleme de o dificultate ridicată.

„Suntem deosebit de onoraţi să fim din nou gazda olimpiadei internaţionale de matematică pentru studenţi SEEMOUS, eveniment care confirmă educaţia de calitate din universitatea noastră. În mod evident, educaţia în inginerie şi arhitectură nu este posibilă fără matematică, multe dintre profesiile de astăzi nu pot exista fără matematică”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Caşcaval, rectorul TUIASI.

Sursa: adevarul.ro

Esti din IasiFacultatea de MatematicaIasiieșeanolimpiadapremiustudent
Read more
  • Published in Local
2 Comments

Un student crescut la orfelinat, implicat in actiuni de voluntariat. Visul pe care vrea sa-l implineasca pentru copiii fara parinti

sâmbătă, 16 decembrie 2017 by administrator
voluntariat stefan costin Esti din Iasi

Ştefan Costin (22 de ani) este unul din tinerii care se implică an de an în acţiuni caritabile destinate copiilor cazaţi în centrele de plasament din Piatra Neamţ. El însuşi crescut într-un orfelinat, Ştefan a înţeles cel mai bine câtă bucurie poate aduce un gest făcut pentru copiii aflaţi în grija sistemului de protecţie al statului.

Povestea lui Ştefan Costin începe la sfârşitul anului 1994, pe 30 decembrie (imediat ce a scos primul scâncet a fost abandonat la Casa de Copii din Piatra Neamţ). Între gratiile reci ale pătuţului a petrecut cinci ani, răstimp în care a avut ca prieteni doar asistentele care aveau grija lui.

La 5 ani şi-a găsit o nouă familie, oferită de Elena şui Gheorghe Costin, care l-au adoptat pe micuţul Ştefan

A crescut alături de ei şi a cunoscut o nouă viaţă. După ce a terminat gimnaziul s-a înscris la Seminarul Teologic „Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamţ, la Secţia Patrimoniu Cultural. I-a avut ca profesori coordonatori la Pictură pe Dan Ţîrdea şi Oana Grădinaru, care l-au ajutat pe tot parcursul şcolii.

„Am crescut într-o casă de copii până la vârsta de 5 ani, după care am fost înfiat de o familie. După curmat apoi studiile la Seminarul Teologic Veniamin Costachi, la secţia Patrimoniu Cultural, apoi am ales Facultatea de Agronomie din Iaşi. După moartea tatălui m-am transferat la Facultatea de Geografie şi Geologie, acum fiind în anul II“, spune Ştefan.

„În anii de seminar am participat la câteva concursuri, iar cei mai buni pictori au organizat o expoziţie de lucrări la Parlamentul României, în decembrie 2013. În ultimul an am obţinut nota 10 la atestatul de specializare în domeniul picturii.”

Citește și Revelionul la Iasi: La Palat va concerta un artist surpriza | Vezi tot programul

El nu a ales să-şi desăvârşească arta prin studii superioare şi a dat admitere la Facultatea de Agricultură, Secţia Montanologie din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Iaşi: „Am ales agronomia în urma îndrumării părinţilor. Este ceva frumos fiindcă procesul de însămânţare şi de dezvoltare a unei plante este asemănător celui creşterii unui copil. Dacă îi oferi tot ce îi trebuie planta va creşte mare şi va da rod. La fel este şi cu cei mici – dacă le oferi dragostea de care au nevoie vor creşte şi se vor realiza în viaţă.”

Începând din 2014, în fiecare an, tânărul a iniţiat mai multe acţiuni caritabile desfăşurate în prejma sărbătorilor de Paşte sau de Crăciun

Implicând persoane din categorii sociale şi profesionale diverse, el a reuşit să bucure copii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Alexandru Roşca, sau micuţii internaţi în Spitalul Judeţean Neamţ
voluntariat
„Anul acesta, pe 19 decembrie, vom organiza din nou o astfel de acţiune la Hotel Central Plaza din Piatra Neamţ. Copiii de la C.S.E.I. Al. Roşca vor primi cadouri, dar vor avea şi ocazia să înveţe ce înseamnă voluntariatul în cadrul unui workshop“, a precizat Ştefan Costin.

Citește și Batrani ai nimanui in Romania. Viata unei batrane de 84 de ani, uitata de familie si de stat

VISUL LUI ŞTEFAN: UN CENTRU PENTRU COPIII SĂRMANI

Ştefan are în plan ca după ce va finaliza studiile superioare să înfiinţeze un aşezământ destinat copiilor şi familiilor sărmane. Chiar dacă planul este relativ îndepărtat, el are deja în minte cum va arăta acest proiect.

„Vreau ca acest centru să fie undeva în afara oraşului Iaşi, pentru că ideea e să fie organizat pe principii de autogospodărire. Familiile defavorizate care vor locui acolo vor lucra la o microfermă, pentru a se putea întreţine. Copiii vor fi îngrijiţi de asistenţi maternali. Sunt multe persoane care mi-au promis că-mi vor fi alături şi cred că dacă este comunicare se poate face orice“, a precizat Ştefan Costin.
voluntariat Stefan Costin
surse: ziarulevenimentul.ro / adevarul.ro

copii sarmaniEsti din IasiIasiieșeanPiatra NeamtStefan Costinstudentvoluntariat
Read more
  • Published in Social
No Comments

Exclusiv pentru elevii de clasa a VIII-a și a XII-a. Au fost publicate modelele de subiecte pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat 2018

miercuri, 01 noiembrie 2017 by administrator

Elevii de clasa a VIII-a şi de clasa a XII-a care vor susţine în vară Evaluarea Naţională şi examenul naţional de Bacalaureat au la dispoziţie, începând de miercuri, modele de subiecte.Elevii de clasa a VIII-a şi de clasa a XII-a care vor susţine în vară Evaluarea Naţională şi examenul naţional de Bacalaureat au la dispoziţie, începând de miercuri, modele de subiecte.

Elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), modelele de subiecte sunt disponibile pe site-ul subiecte2018.edu.ro 

Ministerul Educaţiei spune că modelele de subiecte pentru Evaluarea Naţională au fost construite în funcţie de trei cerinţe: formulare clară, precisă şi în strictă concordanţă cu programele de examen, nivel mediu de dificultate şi posibilitatea de a fi rezolvate în 120 de minute.

 

Modelele orientative de subiecte/biletele de examen/pachetele de fişiere pentru Bacalaureat 2018 au fost concepute în concordanţă cu programele în vigoare ale examenului, astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea de analiză, de sinteză, de generalizare şi de abstractizare a candidaţilor. De asemenea, vizează cuprinderea echilibrată a materiei studiate, solicitându-se demonstrarea competenţelor prevăzute în programele de examen, respectiv încadrarea în timpul prevăzut de metodologie pentru rezolvarea sarcinilor de lucru. Comparativ cu anul 2017 nu au fost operate modificări în structura subiectelor, mai spune Ministerul Educaţiei.

Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) este instituţia din subordinea Ministerului Educaţiei specializată în evaluare educaţională, având ca atribuţii, printre altele, asigurarea coordonării ştiinţifice şi profesionale a sistemului de examene din învăţământul preuniversitar. În acelaşi timp, CNEE îi revine elaborarea subiectelor pentru probele de examen, respectiv elaborarea de metodologii, proceduri şi regulamente pentru organizarea şi desfăşurarea examenelor şi evaluărilor în învăţământul preuniversitar.

Sursă: http://zdi.ro

culturaeleviEsti din IasiIasiieșeanIeseniimodele subiecte evaluarestudent
Read more
  • Published in Altele, Cultură, Social
No Comments

Eveniment Cultural: Iesenii sunt invitati la o noua portie de frumos

marți, 31 octombrie 2017 by administrator
eveniment cultural Iasi workshop film

DocEst – WORKSHOP de film documentar pentru elevi şi studenți

6-10 noiembrie 2017

După Filit, unul din cele mai importante evenimente educaționale şi culturale din zona Moldovei, tinerii sunt invitați din nou la o porție de frumos. De data aceasta, este vorba de DocEst 2017.
Acest eveniment va avea loc sub forma unui workshop de film documentar, pentru liceeni şi studenți, însă şi sub forma unui Festival.

Festivalul va avea loc la Ateneul Tătăraşi, în perioada 22-26 noiembrie, fiind organizat de către Primăria Municipiului Iaşi în parteneriat cu Institutul Francez din Iaşi, Centrul Cultural German şi British Council, şi va aduce în atenția publicului cele mai recente filme documentare şi invitați din Franța, Germania, Marea Britanie, dar şi din România.

Însă, în pregătirea festivalului, la Institutul Francez din Iaşi va avea loc în perioada 6-10 noiembrie, un workshop de film coordonat de regizorul Dragoş Zămosteanu; participanții vor învăța tehnicile filmului documentar şi vor realiza în echipă un film marca DocEst.  Workshop-ul se va desfășura în intervalul orar 16.00-18.00. Cursanții trebuie să aibă propriul aparat cu care să filmeze, nu neapărat unul profesionist, ci poate fi un telefon mobil cu cameră foto/video, un aparat de tip DSLR sau, mai bine, o cameră video.

Citește și Cum se va numi Aeroportul International din Iasi?

Numărul participanților din păcate este limitat, iar cei care doresc să se înscrie, o pot face până pe data de 4 noiembrie. Înscrierea se face prin email, la adresele programm@kulturzentrum-iasi.ro si raluca-varlan@institutfrancais.ro, iar email-ul trebuie să aibă titlul „Workshop DocEst” şi să conțină o scrisoare de motivare şi o scurtă prezentare personală.

Pentru a vă face poftă, organizatorii au pus la dispoziție structura şi programul workshop-ului:

1. Gramatica Filmului. Istoria filmului documentar. Stabilirea temei. Scenariul în filmul
documentar (2 ore)
2. Reportaj şi documentar. Diferențe şi asemănări. Tipuri de reportaj. Tipuri de documentar.
Filmul observațional. Tipuri de film observațional. (2 ore)
3. Încadrări şi mişcări de aparat. Motivațiile mişcărilor de aparat. (2 ore)
4. Reguli de montaj. Obiectivitate şi manipulare în documentar (2 ore)
5. Filmare (5 zile)
Elevii de astăzi, pot fi viitorii artişti de mâine, şi poate peste zece ani, Iaşiul se va mândri cu participanți autohtoni la marile festivale internaționale de film.

culturaEsti din IasievenimentFestivalFilm documentarieșeanLiceenistudentworkshop
Read more
  • Published in Cultură, Eveniment
No Comments

Subiectele de admitere la UMF Iași – atent păzite

marți, 25 iulie 2017 by administrator
UMF

Subiectele pentru examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi sunt elaborate sub protecţia STS (SERVICIUL DE TELECOMUNICAȚII SPECIALE)

 

Printr-un comunicat de presă, conducerea UMF a anunțat că această măsură a fost adoptată pentru a înlătura orice suspiciune de fraudă.umf

Pentru mai multe informații despre STS Serviciul de Telecomunicații Speciale

Concursul de admitere la UMF Iași va avea loc în data de 26 iulie, sub forma unui test grilă, cu durata de trei ore (începând cu orele 10:00). Clasamentul se va face în ordinea descrescătoare a mediei, în care o pondere de 90% va avea nota obținută la testul grilă, iar 10% media de la bacalaureat.

Disciplinele de concurs sunt următoarele:

-pentru specializările: Medicină și Medicină Dentară

  • Biologie clasa a XI-a (Anatomia și Fiziologia omului) – obligatoriu

Și

  • Chimie organică sau Fizică – la alegere.

-penntru specializarea Farmacie

  • Chimie organică – obligatoriu

Și

  • Biologie vegetală sau Biologie clasa a XI-a (Anatomia și Fiziologia omului) – la alegere.

-pentru specializările: Asistență Medicală Generală, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică – la alegere între Biologie clasa a XI-a (Anatomia și Fiziologia omului) sau Chimie organică.

-pentru specializarea Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare, Biologie clasa a XI-a (Anatomia și Fiziologia omului)

-pentru specializarea Bioinginerie – la alegere între Matematică sau Biologie clasa a XI-a (Anatomia și Fiziologia omului)

Pentru acest an, uMF IAȘI a luat decizia de a restrânge numărul manualelor din bibliografie, pentru fiecare materie de concurs alegându-se un singur manual.

 

CITEȘTE și Iași – viitoarea Capitală a Tineretului din Românaia?

 

Cele  694 de locuri bugetate au fost distribuite după cum urmează: 297 la Medicină, 50 la Asistență Medicală Generală, 2 la Nutriție și Dietetică, 87 la Medicină Dentară, 30 la Tehnică Dentară, 98 la Farmacie, 70 la Balneofiziokinetoterapie și recuperare și 60 la Bioinginerie Medicală.

Dacă la buget numărul de locuri nu a suferit modificări, a crescut în schimb numărul de locuri cu taxă în lei și în valută, cu 95 mai multe decât anul trecut. Cele mai multe locuri cu taxă s-au suplimentat la Medicină, pentru seria în limba engleză – 200 în total (cu 50 de locuri mai mult față de anul trecut )și 100 de locuri pentru seria în limba franceză la Medicină Dentară (cu 30 mai multe față de cifra aprobată anul trecut).

Esti din IasiEşti din Iaşi dacăIasiorasul IasistudentUMFUMF Iașiuniversitate
Read more
  • Published in Local
No Comments

Un student de la UMF a alertat autoritățile prin 112 amenințând că se sinucide dacă nu ia nota 5 la un examen restant

vineri, 30 iunie 2017 by administrator

Un student străin al Universității de Medicină și Farmacie (UMF) ”Gr. T. Popa” Iași a sunat vineri, în timp ce susținea un examen în sesiunea de restanțe, la serviciul de urgențe 112, amenințând că se aruncă de la etajul doi dacă profesorul nu îi trece nota 5 în catalog.

Purtătorul de cuvânt al UMF Iași, Ivona Burduja, a declarat pentru AGERPRES că este vorba de un student în anul IV înmatriculat la Facultatea de Medicină, la cursuri în limba franceză, care are mai multe examene restante de susținut. Dacă nu lua minimum 5, tânărul risca să repete anul.

În timpul examenului el a sunat la serviciul 112 pentru a anunța că se sinucide dacă nu obține nota de trecere, conform reprezentantei universității.

„Are mai multe restanțe. Probabil că a intrat într-o depresie și a făcut un atac de panică. Studentul mai are posibilitatea de a-și susține examenele restante”, a afirmat Burduja.

Urmare a solicitării respective, la instituția de învățământ universitar medical a sosit un echipaj SMURD, studentului acordându-i-se consiliere.

sursă:   radioiasi.ro

Esti din Iasiieșeanorasul IasistudentUMFUn student
Read more
  • Published in Local
No Comments

„STUDENT” condamnat pentru că a vrut… ochiuri!

miercuri, 28 iunie 2017 by administrator

Un bărbat din Vaslui care se dădea drept „student” la Litere şi la Psihologie a fost pedepsit pentru că a jefuit o studentă, vecină de bloc * acesta şi-a încropit o „cagulă” dintr-un tricou şi şi-a sechestrat vecina, care îl surprinsese în casa ei * pentru că nu a găsit prea multe bunuri de valoare şi pentru că era înfometat, individul a pus-o pe victimă să-i facă… ochiuri!

Un individ acuzat de o tâlhărie mai puţin obişnuită s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Dumitru Hrincă la pedeapsa rezultantă de patru ani de puşcărie, pentru tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

„Instanţa admite acţiunea civilă formulată în cadrul procesului penal de Elena P. Obligă inculpatul să plătească acestei părţi civile suma de 250 de lei, cu titlu de despăgubiri civile. De asemenea, obligă inculpatul la plata sumei de 850 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat”, au precizat judecătorii ieşeni. De remarcat este faptul că sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată la instanţa superioară.

Sechestrată vreme de o oră

În urmă cu câteva săptămâni, procurorii ieşeni au decis trimiterea în judecată a lui Dumitru Hrincă (31 de ani), din Vaslui. Potrivit anchetatorilor, pe data de 23 martie, în jurul orei 16.30, prin escaladarea balconului şi având faţa acoperită cu un tricou, individul a intrat în locuinţa unei tinere, a răvăşit lucrurile din casă, cu intenţia de lua ceva, dar, fiind surprins de persoana vătămată, care a revenit acasă, a încuiat uşa pentru a o împiedica să fugă, a ameninţat-o cu un cuţit, i-a cerut bunuri, reuşind să îi ia bijuterii, suma de 50 de lei şi un parfum şi a lipsit-o de libertate timp de o oră. Într-un moment de neatenţie al individului, victima a reuşit să fugă.

Anchetatorii au menţionat că, în ziua respectivă, Elena P. (30 de ani) a anunţat Poliţia despre faptul că, în momentul în care a intrat în apartamentul în care stă cu chirie, a constatat că înăuntru era un necunoscut care i-a pus mâna la gură, a ameninţat-o şi a ţinut-o captivă timp de aproape o oră, timp în care i-a luat bunuri de aproximativ 250 de lei.

Conform procurorilor, individul locuia de ceva timp, împreună cu prietena sa, studentă la UMF, în acelaşi imobil cu victima. În ziua cu pricina, din cauza faptului că rămăsese fără loc de muncă, iar prietena lui plecase la cursuri, individul s-a pus pe băut (200 ml de vodcă şi 500 ml de bere). După ce a băut, acesta a decis să intre în apartamentul vecinei şi s-a înarmat cu un cuţit şi şi-a acoperit faţa cu un tricou de culoare galbenă, spun oamenii legii.

Şi-a dat alt nume

După ce a fost surprins de victimă, acesta a început să discute cu ea, spunându-i mai întâi că este student la Litere şi că se numeşte „Vlad”, dar, mai apoi, revenind şi susţinând că este student la Psihologie. Mai mult, pentru a o linişti, individul i-a zis că nu o va răni şi chiar a sărutat-o pe frunte şi i-a spus să nu îi fie frică.

„Inculpatul mirosea a alcool şi i-a spus părţii vătămate că îi este foame, după care a condus-o la frigiderul din bucătărie şi a deschis uşa, spunându-i să-i gătească ouă. Aceasta s-a conformat, a făcut un ou ochi, pe care inculpatul a refuzat să îl mănânce, spunând că a vrut să vadă dacă persoana vătămată are abilităţi (dându-şi seama, probabil, că, pentru a mânca, va fi nevoit să-şi dea jos tricoul de pe faţă)”, a precizat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Oamenii legii au adăugat că, la un moment dat, victima a reuşit să fugă din apartament şi să strige după ajutor. Individul a părăsit apartamentul victimei şi, fiindcă prietena lui se întorsese acasă, a luat-o pe aceasta şi au mers… la o plimbare, punând cuţitul şi tricoul cu care îşi acoperise faţa în geanta concubinei. În timpul plimbării, individul i-a povestit prietenei sale ce făcuse. La scurt timp, acesta a fost ridicat din imobil de către poliţiştii chemaţi la faţa locului de către victimă.

Sursă: Evenimentul.ro 

Esti din Iasiochiuriorasul IasistudentVaslui
Read more
  • Published in Local
No Comments

Un student din Suedia a pornit pe jos de la Iași la Pașcani. E încântat de ce a văzut

joi, 22 iunie 2017 by administrator

Un student din Suedia a pornit pe jos de la Iași la Pașcani. E încântat de ce a văzut

O profesoară de la Facultatea de Geografie din cadrul Universității „Cuza” a postat pe Facebook un mesaj din partea unui student din Suedia care a venit să învețe și la Iași.

Băiatul pare încântat de tot ce a găsit în zonă și și-a propus să facă pe jos traseul dintre Iași și Pașcani.

„Mă numesc Philipp și sunt student la Universitatea din Lund (Suedia) (dar sunt neamţ la origine). Îmi doresc să studiez un semestru Universitatea Al.I.Cuza din Iasi (Facultatea de Geografie) și azi am venit special până aici să văd ce oportunităti de studiu am.

Si pentru că îmi place să cunosc cu adevărat locurile pe unde trec, azi mi-am propus să MERG PE JOS (cu rucsacul în spate, pe 30 de grade plus) de la Iași la Pașcani (nu pe drumul european, ci prin Rediu, Movileni etc).
Nu știu de ce, ăstora de la universitate cu care m-am intâlnit azi li s-a părut o idee ciudată să fac traseul acesta pe jos, și, doar ca să scap de gura lor, am acceptat să mă aducă până aici (la ieșirea din Movileni este făcută poza) cu mașina, o profă drăgută și vorbăreaţă. Dacă nu era așa vorbăreaţă, nu scotea de la mine în veci această informaţie (că vreau să fac traseul pe jos).

Vă pup și vă iubesc. (ei, asta nu am spus chiar eu, că sunt neamţ, ce vreţi de la mine – dar, oricum, îmi place ţara asta și oamenii de aici – de aceea nu inţeleg de ce sunt atât de rezervaţi cei din Suedia când vorbesc de aceste locuri).

PS. Vorbesc și puţin românește.
PS2. Nu intentionez să ajung chiar până la Pașcani azi – o să mă opresc undeva, la vreun gospodar ce se încumetă să mă primească.”

Citește și  O avocată a investit „cât într-un bloc” pentru a restaura un monument istoric din Iaşi!

Sursă:  Ziarul de Iasi

Esti din IasiGeografieIasiieșeanorasul IasiPascanistudentsuedezSuediaUn student
Read more
  • Published in Local
No Comments

10 motive pentru care ar trebui să alegi Iaşiul!

vineri, 19 mai 2017 by administrator

10 motive pentru care ar trebui să alegi Iaşiul!

Decizia privind universitatea la care vei merge să susţii examenul de admitere este una pentru care vei lua în calcul o mulţime de factori. Îţi oferim mai jos zece argumente pentru care ar trebui să alegi Iaşul pentru a-ţi petrece studenţia:

  • Iaşul este un oraş prin excelenţă universitar
  • Iaşul este mai accesibil
  • Aici se întalnesc cele mai active centre culturale: britanic, francez, german, americii latine şi caraibelor
  • Un oraş viu, dinamic, dar care nu te sufocă
  • De la origami până la planorism… Poţi face orice
  • Oraşul ideal în care să te îndrăgosteşti
  • Cazare mai ieftină decât în alte oraşe universitare
  • Păstrăm boemia şi căldura a ceea ce a avut mai bun trecutul
  • Pentru mirosul teilor în mai
  • Pentru că este mai uşor să îţi deschizi o afacere

Sursă:  Admitere UAIC

alegi IaşiulEsti din IasiIasiIaşiulieșeanoras culturalorasul Iasistudentuniversitate
Read more
  • Published in Turism
No Comments

Contact

0749 314 463
0752 134 074
contact@estidiniasi.ro

Informații

Termeni si conditii
Politica Cookie

Program

Luni-Vineri: 09.00-17.00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

Link-uri externe

ANPC
Sol. Litigii

© 2020. Toate drepturile rezervate. Site creat de Esti din Iasi

TOP