Site de Prezentare

Site de Prezentare

De ce este nevoie de un site de prezentare?
Un site web a devenit la fel de necerar ca un numar de telefon, mail sau fax-ul. Ati mai auzit pe cineva sa caute numere sau firme in Pagini Aurii? Un site web reprezinta biroul sau interfata firmelor in lumea virtuala. Este absolut necesar ca firma sa ai un site, fie el cat de simplu, dar optimizat foarte bine pentru a prezenta incredere in fata potentialilor clienti si pentru o mai buna vanzare. Un potential client va folosi serviciile dumneavoastra sau va comanda de pe site-ul dumneavoastra, doar daca site-ul functioneaza in parametri normali, daca din punct de vedere vizual atrage si daca este cat mai usor de umblat pe site-ul propriu-zis. Un site web in proportie foarte mare este oglinda calitatii serviciilor sau produselor dumneavoastra.

Cu ce te poate ajuta un site web?
Pe un site web iti poti prezenta pe larg serviciile sau produsele, iar potentialii clienti isi pot procura foarte usor informatiile despre dumneavoastra. Vei fi mult mai usor de gasit. In vremurile noastre toata lumea cauta pe Google sau pe Facebook informatii. Dupa cum spuneam si mai sus, au trecut vremurile cu Pagini Aurii, trebuie sa ne adaptam noilor timpuri. Un alt factor foarte important, economisesti timp. Nu trebuie sa mai stai sa dai explicatii date prin viu grai cu ce vinzi, la ce pret, unde te pot gasi, cum pot comanda etc.
Imaginati-va ca firma dumneavoastra este un submarin. Cu un anunt publicitar sunteti exact ca un flyer sau un anunt de publicitate dat oriunde in online, la ziar, televizor sau la radio. Acestea sunt doar periscopul submarinului, nu sunt suficiente, dar sunt necesare. Cu ajutorul lor nu puteti comunica intreaga oferta, ci doar prezenta un anumit serviciu sau produs. Site-ul in sine va fi intregul submarin de unde potentialii clienti isi pot procura informatiile dorite despre produsele sau serviciul oferit de dumneavoastra.

Un site o sa-mi creasca afacerea instantaneu?
Nu. Cand ti-ai achizionat un telefon sau fax la firma, ti-au crescut incasarile instantaneu? Cand ai facut prima publicitate ti-au explodat incasarile? Evident ca nu. Un site este un mijloc de comunicare propriu prin care puteti sa va prezentati toate produsele sau serviciile oferite. Datorita unor strategii corect puste in aplicare, puteti avea rezultatele dorite. Nu exista firma care sa lucreze fara un numar de telefon, de asemenea site-ul este comunicatorul de care afacerea ta are nevoie in secolul 21. Cum iti dai seama daca ai nevoie de un site? Cauta in Google compentitorii tai. I-ai gasit? Este cazul sa fii si tu printre ei.

Imi permit sa-mi fac propriul site? Nu costa mult?
Preturile pot difersifica foarte mult, in functie de complexitatea site-ului, in functie de dorintele fiecaruia si mai ales de felul cum este optimizat. Mai degraba ar trebui sa te intregi daca iti permiti luxul exorbitant de sta FARA site. Daca afacerea ta nu functioneaza in baza curentului electric, ai pierdut timpul degeaba citind aceste randuri. E timpul sa-ti deschizi si propriul birou virtual. Imi vei multumi mai tarziu!

TOP