FOTO - VIDEO

Foto - Video

Imaginea este absolut esentiala in online. Fotografiile de produs si clipurile de prezentare de inalta calitate au un impact major asupra potentialilor clienti din mediul online, astfel iti vor creste vanzarile. Imaginea creeaza legatura intre produs si client. Cu cat calitatea este mai buna si cu cat detaliile sunt mai bine puse in evidenta, cu atat ai sanse mai mari de conversie.

Apeleaza la un fotograf, evita fotografiile cu telefonul mobil.
Planifica exact ceea ce vrei sa realizezi.
Este foarte important sa stii ce doresti sa fotografiezi si cum le vei folosi ulterior.
Alege cele mai bune produse. Verifica atent toate produsele inainte, exista riscul sa nu fie perfecte, sa intampine anumite defecte. Trebuie sa fii atent la etichete sa nu fie strambe, zgarieturi sau chiar defecte de natura umana. Pe fotografiile profesionale se observa orice astfel de detaliu. Daca nu esti atent, pleci cu un handicap din start si risti sa faci o parere proasta potentialilor clienti despre produsul tau.

Concenctreaza-te pe calitate
Trei elemente de baza in realizarea unei fotografii sau unui clip video sunt lumina, focalizarea si culoarea. Trebuie sa te asiguri ca produsul are lumina potrivita, iar culorile acestuia sunt exact ca si cele naturale.

Foloseste o fotografie principala
Pentru inceput este suficient o singura fotografie pe fiecare produs in parte, ulterior poti mari numarul de materiale pentru a putea sa jonglezi cu ele ori de cate ori ai nevoie. Ia in calcul ca fotografia principala trebuie sa fie pe un fundal alb obligatoriu. De asemenea este esential sa fie la inalta rezolutie si bine luminata ca atunci cand potentialii clienti o vor mari, sa fie destul de clara. Fa tot posibilul ca produsul tau sa fie prezentat in cea mai completa si cea mai buna calitate.

Fii creativ cu fotografiile secundare
Daca ai realizat mai multe materiale, pe langa imaginea principala de produs, poti spune povestea produsului folosindu-te de imaginile ramase.

Evita graficele
Noi cred ca stim cel mai bine cat de tentant este sa iti prezinti produsul folosindu-te de grafice, dar nu mereu este etic. Potentialii clienti pot fi deranjati. Tentatia este mare sa te fotosesti de grafice sau tabele, sa prezinti cat de diferit este produsul tau fata de competie, in cele mai mici amanunte. Evita. Foloseste-te de un text si o fotografie, vei avea rezultate mult mai bune. Continutul trebuie sa fie cat mai prietenos si pe intelesul tuturor.

Ia in calcul angajarea unui profesionist
In general multi antreprenori se incapataneaza si isi pregatesc materialele foto, cat si video… de capul lor. Daca fotografia sau partea de video nu sunt in specialitatea ta, riscul e sa nu fie pe placul potentialilor clienti si sa stagnezi vanzarile. In cel mai rau caz, poti sa pleci un handicap din start ce va fi cu greu indreptat si recuperat pe parcurs. In general oamenii isi fac o parere despre un brand in functie de cum este prezentat acesta. Ai mare grija cu cine lucrezi, consulta bine piata inainte. Nu mereu daca pretul este unul mare, asta inseamna garantat si calitate, cat si rezultate.

Pentru o mai buna colaborare si pentru a te prezenta in fata clientilor cu niste materiale profesionale, ca o recomandare, poti apela cu incredere la oamenii nostri specializati in acest domeniu. Fa cunosinta cu ei, transmite-le ce-ti doresti si sigur veti gasi o solutie. Au o experienta vasta in acest domeniu. Nu au fost alesi la intamplare. Pana data viitoare, toate paginile sus!

TOP