Gazduire Web

Gazduire Web

Daca ti-ai propus sa-ti deschizi un site de prezentare sau un magazin online, in prima faza ar trebui sa iei in calcul gazduirea web si ce presupune aceasta. Un website modern, bine optimizat gazduit de un server bun iti poate aduce mai multi clienti.

Ce este gazduirea Web?
Gazduirea web este un serviciu care permite sa publicati site-ul web live pe internet. Aceste gazde web furnizeaza serverele care livreaza site-ul potentialilor clienti. Mai pe scurt, sunt computere care livreaza paginile web. Acestea actioneaza ca un depozit pentru datele care conecteaza site-ul de browsere.
Un lucru relativ bun este ca mai grea parte este alegerea furnizorului de servicii de gazduire, de restul se ocupa ei. Nu trebuie sa fiti tehnicieni. Ei se ocupa de pastrarea tehnica a site-ului. In concluzie, fara acest furnizor de servicii de gazduire, nimeni nu s-ar putea conecta la site-ul tau.
Aveti nevoie de un nume de domeniu si de gazduire daca doriti sa porniti un site web.

Cum alegi cel mai bun serviciu de gazduire web?
O intrebare pe care noi o intalnim frecvent. Poate ca te-ai hotarat sa-ti creezi propriul site web sau poate ca vrei sa iti deschizi magazin pe online, dupa ce ti-ai ales numele de domeniu potrivit, va trebui sa alegi si un serviciu de hosting cat mai calitativ care sa permita potentialilor clienti sa acceseze site-ul tau cat mai rapid si in siguranta. Un site bine optimizat pe un server potrivit poate aduce un plus de clienti. Daca dai un search pe Google, ai sa gasezi zeci, poate sute de astfel de furnizori cu fel de fel de oferte de gazduire site-uri web. Culmea, toate par la prima vedere atat de atractive.. incat trebuie sa alegi cu mare grija. Dar cum alegi cea mai buna oferta?

Este bine sa te consulti cu un specialist pentru ca el va sti ce sa-ti recomande in functie de nevoile website-ului tau. Nici cea mai buna, nici cea mai ieftinta, dar nici cea mai scumpa. Cea potrivita.

Trafic nelimitat
Nu pica in capcanele lor. O sa observi asta cam la orice pachet de gazduire.. doar ca acest trafic nelimitat are totusi limite. De cele mai multe ori la pachetele de gazduire web shared, pe acelasi server sunt mai multe website-uri gazduite, printre care si al tau. Astfel, vei imparti resursele cu ceilalti utilizatori care au achizitonat acest pachet.

Suport oferit
De cele mai multe ori din anumite motive multe persoane ignora importanta suportului tehnic atunci cand cumpara un pachet de gazduire web. Totodata in online pot aparea si probleme cu website-ul tau. Sa nu uitam ca un website nefunctional, cu probleme, iti poate aduce pierderi in bani si timp. Daca nu ai grija sa incluzi in pachet suportul tehnic, vei observa la primele erori ca va trebui sa apelezi la un specialist, iar tarifele sunt destul de piperate.
Asadar, sfatul nostru este sa alegi un serviciu de gazduire care sa iti ofere suport permanent. Verifica ca suportul oferit sa fie pe masura asteptarilor tale, acest aspect va fi important in stabilitatea website-ului tau. Sunt oferte de gazduire care ofera non-stop suport tehnic, pe mail sau prin tickete. Poti avea surpriza sa ti se raspunda foarte greu, astfel poti pierde date sau potentiali clienti in tot acest timp cat stai cu website-ul inchis.

Afla ca noi oferim serviciu de gazduire web
Vei avea posibilitatea sa-ti faci upgrade in functie de necesitatile website-ului tau si vei avea parte de tot suportul nostru pe toata durata colaborarii.
Scrie-ne si hai sa dam drumul la treaba. Pana una alta, toate paginile sus!

TOP