Esti din Iasi daca

Esti din Iasi daca

De ce sa apari pe grupul Esti din Iasi daca… si nu in alta parte!

Este cea mai activa comunitate la nivel local, cat si regional. Suntem aproximativ 300.000 de membri, ceea ce inseamna 300.000 potentiali clienti. Avem lunar cifre de peste 1.000.000 de interactiuni intre membrii . O mare parte din locuitorii orasului Iasi se afla deja pe acest grup, iar grupul este in continua crestere. Un plus il aduc si studentii din orasele invecinate.
Ai toate sansele ca potentialii tai clienti sa afle despre afacerea ta. Trebuie ca numele afacerii tale sa se afle printre preferintele membrilor grupului atunci cand se cer recomandarile in acest sens. Abia atunci poti cantari relevanta brand-ului tau pe piata ieseana!

Avantajele si dezavantajele
Pe oricare alt grup vei dori sa postezi, acei membri se vor regasi implicit si pe grupul nostru. Conteaza foarte mult cu ce continut vei dori sa ajungi la ei! Ce vei dori sa comunici… De cele mai multe ori un continut agresiv pe mai multe grupuri sau prin reclame platite catre Facebook, nu vor aduce rezultatul dorit, asta in cazul in care reclama dumneavoastra respecta termenii si conditiile Facebook si poate rula. Un amanunt destul de important este faptul ca reclamele organice sau recomandarile propriu-zise mereu vor avea un impact mult mai bun si vor fi cu mult mai apreciate de catre potentialii clienti.

Ca sa ajungi la pontetialii clienti, noi te putem ajuta printr-un continut cat mai prietenos, pe placul tuturor. Un alt avantaj ar fi ca puteti afla cam pe unde va aflati in piata locala si cum va percep oamenii. Abia aici primiti cele mai relevante feedback-uri si la care ar trebui sa reflectati asupra acestora.Trebuie sa luati la cunostinta ca odata cu expunerea mai mare a produsului sau serviciului dumneavoastra, vor aparea si feedback-urile… fie ele pozitive, cat si negative din partea membrilor. Unele pe buna dreptate, altele cu rautate sau din prea mult timp liber. Daca se analizeaza in amanunt comentarile aduse, de multe ori pot fi transformate in lucruri pozitive. Astfel puteti afla cu mai multa usurinta minusurile, plusurile, dar mai ales nemultumirile celor care ti-au folosit deja produsele sau serviciile si le puteti imbunatati.

Rezultatele? Ce spun clientii dupa colaborarea cu Esti din Iasi daca…?
Va putem raspunde prin cifrele pe care le-am adus si mai ales prin feedback-urile pe care le-am primit de-a lungul anilor din partea clientilor nostri, fapt pentru care le multumim pentru increderea acordata. Majoritatea clientilor raman alaturi de noi pe perioade nedeterminate de timp. Clientii cu care lucram stiu ca pot avea sustinerea noastra oricand au nevoie.
Rezultatele de cele mai multe ori vin in timp, dar avem si rezultate imediat dupa promovare. In functie de produsul sau serviciul prezentat, dar mai ales prin felul cum este prezentat. De punctat este faptul ca in orice buisness trebuie multa rabdare si continuitate. Marea greseala pe care o mai fac multi clienti este faptul ca doresc sa posteze o singura reclama si sa vada daca merge sau nu. O mare greseala. De cele mai multe ori reclamele facute de catre acestia sunt destul de agresive din dorinta de a vinde cat mai mult si cat mai repede… De asemenea dupa o singura postare doresc sa le explodeze vanzarile. Oriunde ai plati pentru o reclama, nu se va intampla acest lucru. Mai ales cand vorbim de un buget relativ mic in comparatie cu Facebook Ads. Din acest motiv punctez ca trebuie multa rabdare si continuitate, cu riscul de a ma repeta! Hai sa ne cunoastem! Toate paginile sus!

TOP