Despre noi

Cu o experiență de mai bine de 6 ani în domeniu, online-ul nu mai are bariere pentru noi. De-a lungul timpului am colaborat cu zeci de branduri, le-am ajutat să se dezvolte în online, cât și în offline, să-și atingă obiectivele de clienți și vânzări.

Am cunoscut culmile succesului, dar am trecut și prin cele mai grele încercări. Toate acestea ne-au făcut să devenim cine suntem azi. Cifrele și recomandările clienților noștri vorbesc de la sine. Cel mai bun exemplu suntem chiar noi. Brandul "Ești din Iași dacă" a luat naștere acum 6 ani. Prin multă muncă, dăruire și pasiune, am devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din Iași. Fiind cel mai mare și mai activ grup de socializare din România, la nivel local / regional, ne mândrim cu aproximativ 400.000 de urmăritori pe toate canalele media. Avem lunar peste 1.000.000 interacțiuni doar la nivelul grupului Ești din Iași dacă... (RECORD: 2MIL - Aprilie 2020).

Cu un portofoliu vast de clienți, am interacționat cu sute de antreprenori și angajați, astfel am trecut prin toate filtrele posibile pentru a găsi cele mai bune soluții. În decursul anilor în mapa noastră de clienți se regăsesc branduri precum: Palas Iași, Iulius Mall Iași, Carrefour, Bringo, Mamma Mia, Q Estetic, Beauty Code, Moon Beauty Studio, Skin Resto-Bar, Tiki Beach, Underground Club, Hunter`s Pub, Open Mind, Optima, Bras Renault etc.

Dorești să-ți relansezi afacerea sau să îți crești vânzările? Vrei un site web sau un magazin de vânzare? Afacerea ta să fie cât mai vizibilă?
La orice problemă, găsim cel puțin 3 modalități de rezolvare! Mergi pe mâna profesioniștilor, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

TOP