CAZ REVOLTĂTOR! Lăsat fără permis pentru că se grăbea să ajungă cu sângele la IRO IAȘI! Ambulanță fără aer condiționat, în timp ce afară este cod roșu de caniculă

A rămas fără permis pentru că se grăbea să ajungă cu sângele la Iași, pe cod roșu de caniculă! Cu ambulanța fără aer condiționat, șoferul a decis să transporte sânge la Iași, dar a plătit scump.

O mașină a Serviciului Județean de Ambulanță, care transporta în viteză, la Iași, sânge pentru Institutul Oncologic, a fost trasă pe dreaptă de un agent de la Poliția Rutieră, șoferul fiind lăsat fără permis. Faptă s-a petrecut ieri, iar gestul polițiștilor a iritat de tot conducerea Ambulanței județene. Liviu Mihalachi, șofer pe una din mașinile de intervenție ale Ambulanței, se grăbea să ajungă la Iași, la volanul unei mașini ACD (ambulanță consultații domiciliu). Ambulantierul transporta de la Bârlad la Iași cantități importante de sânge și plasmă. În jurul prânzului, acesta a depășit în viteză o mașină radar neinscripționată, iar agentul de la Rutieră l-a lăsat pe șoferul de la Ambulanță fără permis, pe motiv că nu avea… codul de boală cerut pentru urgențe!

“Ambulantierul a considerat că e mai bine să accelereze, decât să i se strice transportul în condițiile în care pungile de sânge sunt transportate în lăzi frigorifice, cu pastile de gheață și atât. Va avea tot sprijinul nostru, în contestația pe care o va face”, a spus Mihaela Corduneanu, directoarea SAJ Vaslui.

Citește și  Descoperire inedită a studenților de la Geologie din Iași!

Modul în care un șofer de la Ambulanță județeană a rămas fără permis, pentru o perioadă de o luna de zile, i-a iritat pe ambulantieri și conducerea SAJ, deopotrivă. Liviu Mihalachi a fost trimis de conducerea Ambulanței județene, ieri, la ora 10.00, la Centrul județean de transfuzii de la Bârlad. Urma să preia de acolo cantități importante de sânge și plasmă și să le transporte la Iași, la Institutul Oncologic. Nu a plecat în misiune cu mașina de intervenție pe care lucrează de obicei, ci pe o autospecială folosită pentru consultații la domiciliu. A încărcat sângele și plasma de la Bârlad și a dat drumul la girofaruri, trebuind să ajungă în timpul cel mai scurt la Iași. Mihalachi a constatat că se stricase și aerul condiționat la mașină și risca să piardă cantitatea de sânge transportat, așa că a plecat în viteză spre Iași.

“Pe la 12 fără 10, am depășit un Logan alb, în zona Movila lui Burcel. Imediat, din spate am fost atenționat să trag pe dreaptă, iar un agent de la Rutieră mi-a cerut actele, spunând că am depășit pe linie continuă, cu viteză peste limită legală. Am încercat să-i spun că sunt în misiune, că transport sânge la Institutul Oncologic și, fiind cod roșu de căldură, trebuie să ajung în timpul cel mai scurt la Iași. Agentul de poliție nu a vrut să mă lase să plec, a spus că verifică ce cod de boală am, pentru sângele transportat. I-am spus că e cod galben, însă mi-a replicat că se interesează la Ambulanță. A venit peste 10-15 minute, spunându-mi că eram pe cod verde și nu aveam voie să folosesc semnalele luminoase. Degeaba i-am transmis că sunt condiții excepționale, nu funcționează aerul condiționat și risc să distrug cantitatea de sânge transportat. Nici nu m-a ascultat. Mi-a dat 600 de lei amendă și mi-a reținut permisul pe 30 de zile. L-am întrebat cum s-ar simți dacă mamă sau tatăl lui ar avea nevoie de sânge, însă mi-a spus că el aplică legea, nu-i pasa”, a spus ambulantierul rămas fără permis.

Mai mulți colegi de la SAJ s-au declarat iritați de modul în care a acționat agentul de la Rutieră și au spus că vor protesta.

Citește și  Un student de la UMF a alertat autoritățile prin 112 amenințând că se sinucide dacă nu ia nota 5 la un examen restant

“Personal, am să contest măsura, eram în misiune în mod corect. Este cod verde, la transportul de sânge, când sunt condiții normale. Dar, la 40 de grade Celsius, când totul fierbe în mașină, eram în situație de cod galben, riscăm să stric acea cantitate de sânge. Nu este normal să fim vânați în acest mod”, mai spune ambulantierul.

Ambulanța spune că șoferul era în misiune, Poliția ca… nu era în misiune!

“Din partea noastră, ambulantierul care a fost sancționat de polițistul de la Rutieră va avea tot sprijinul. E o lovitură pentru noi, în condițiile în care suntem puțini, dar va trebui să ne descurcăm. Din câte am înțeles, colegul nostru are partea lui de vina, pentru că a uitat să anunțe în dispecerat transportul și a mers cu Cod Verde. Acest cod înseamnă că ambulanță face un transport normal și nu are voie să folosească avertizările luminoase sau sonore. În același timp, ambulanței folosită pentru transportul sângelui i s-a stricat aerul condiționat, iar sângele preluat de la Bârlad trebuia să ajungă la Iași. Ambulantierul a considerat că e mai bine să accelereze decât să i se strice transportul în condițiile în care pungile de sânge sunt transportate în lăzi frigorifice cu păștile de gheață și atât. La temperatura de afară și fără instalația de aer condiționat funcțională, există riscul să se strice sangele”, spune Mihaela Corduneanu, directorul SAJ Vaslui.

Poliția județeană are o altă variantă. “Ambulanta de tip A transporta sânge de la Bârlad la Iași. A depășit pe linia continuă și a folosit semnalele luminoase nejustificat, mai ales că avea codul verde de transport”, spun reprezentanții IPJ Vaslui.

Sursă: iasitvlife.ro

Comments

Add a comment

 • […] Citește și CAZ REVOLTĂTOR! Lăsat fără permis pentru că se grăbea să ajungă cu sângele la IRO IAȘI! Am… […]

 • Ion
  iulie 1, 2017 at 5:12 pm

  Cretini

 • Andi
  iulie 1, 2017 at 5:14 pm

  Va câştiga cu siguranţă! Dacă într-adevăr omul transporta viaţă în acele pungi şi se grăbea, cu lucrurile astea nu te joci! Să sperăm că vreun prieten sau cineva din familia poliţiştului, nu va avea vreodată nevoie de plasmă şi un alt coleg de-al său, să oprească transportul pe drum pentru că a depăşit viteza legală.
  Dacă nici salvatorii n-au regim special în ceea ce priveşte limita de viteză pe ale noastre poteci, e grav!

 • Socol Ionut-Gabriel
  iulie 1, 2017 at 5:22 pm

  Bai tâmpiților asa de incompetenți sunteți cum sa lași omu fără permis pentru un transfer de sânge voi nu sunteți normali la cap asa pe alții ce gonesc cu 200 la ora nu le faceți nimic dar omului asta ia-ți luat pâinea de la gura pe 1 luna plus amenda. Ce credeați ca transporta Coca Cola rușine și iar rușine în alte tari civilizate politia se pune în fata ta și te escorteaza aici te lasă fără permis….. Nu mai este nimic de zis am ajuns de tot rasu. Bravo politia romana”siguranță și încredere”

  • Titus papana
   iulie 2, 2017 at 3:25 am

   Politia Romană, revine vad ca la timpenia miliției de alta data cind niste idioți, membrii de partid dădeau decizii aiurea!! In cazul de fața acest polițist idiot, trebuie sa fie pus sa plătească el amenda, permisul lui sa fie suspendat si sa plătească pt toată cantitatea de singe in cazul ca acesta s-a alterat sau a devenit indisponibil!!! Nu se poate repara prostia unora !! Can’t fix stupidity!!

 • valerica
  iulie 1, 2017 at 5:34 pm

  politistul trebuie dat afara din politie si pus sa plateasca transportul

  • dinut
   iulie 2, 2017 at 5:42 pm

   ca la toti nelegiuitii din tara dupa 1989 asta trebuie TRIMISI LA MUNCA SILNICA FARA COD ROSU !!

  • dinut
   iulie 2, 2017 at 5:42 pm

   ca la toti nelegiuitii din tara dupa 1989 asta trebuie TRIMISI LA MUNCA SILNICA FARA COD ROSU !!

 • Nicolae Sandu
  iulie 1, 2017 at 6:06 pm

  Niște cretini ,deie Dumnezeu să depindă de o pungă de sânge în astfel de cazuri !

 • floarea-soarelui
  iulie 1, 2017 at 8:52 pm

  Mai,boilor,cum puteti sa sustineti asemenea ineptii,cand in tara asta este penurie de sange? Vreti sa se mai strice si ala pe care-l avem?

 • Estera
  iulie 1, 2017 at 8:58 pm

  Polițaiul care ți -a luat permisul habar nu are de lucrul care-l prestează, unul ca el ar trebui să lase postul vacant pentru o persoană competenta …!

 • valimat
  iulie 1, 2017 at 9:30 pm

  Bravo, Politia Vaslui !!! Sunteti tampiti prin definitie, acum ati dat si examenul de capacitate !!! Sper sa-l luati, ca altfel nu va angajeaza nimeni !!!

 • Buzduganu
  iulie 1, 2017 at 9:33 pm

  Acesti pulitisti ar merita o bataie zdravana, sunt multi puli incapatinati pe drumuri care cauta nod in papura orice ar fi, eu ias zugruma direct !!!

 • Ionel
  iulie 1, 2017 at 9:55 pm

  Asa a ajuns militianul de la rutiera vedeta in media…..aplicand legea…… vai vai de noi…….a oprit o ambulanta a luat un permis plus amenda – cand o fi transportat el cu amulanta sa-l plimbe ambulantierii 2 zile de la un spital la altul pana are sa-i vina rau de tot…..Greu la deal cu boii mici….nu ne mai facem bine niciodata suntem un popor de c…..t

 • Danalache daniel
  iulie 1, 2017 at 10:12 pm

  Bai sunteti prea prosti prntru vremurile astea ,daca măsa ar fi avut nevoie de sănge tot îl oprea nu conta că moare măsa.

 • cristian
  iulie 1, 2017 at 10:39 pm

  am zis de multe ori,acesti ,,oameni,,cu cascheta,se cred dumnezeu pe pamant.pacat.

 • Chelone
  iulie 1, 2017 at 10:41 pm

  Nu va ajunge bine acel sugator de puli de la circulatie ,spagagiu si tarator de jodie care la facut pe fata pamantului ,,sa moara el fara sange si toata familia lui ..

 • Daniel Arsene
  iulie 1, 2017 at 10:53 pm

  Cap de creta.Ce sa le ceri?Acasa dorm pe preş in fața usii la serviciu mari sugatori de p..ă.Analfabeți vai mama voastra de jeguri.

 • Giovis858
  iulie 1, 2017 at 11:15 pm

  Legea e lege dar pana la o limita, sunt cazuri excepționale, polițistul nu are suflet, dacă ar trebui să aleagă între a salva o viață și a respecta legea el alege legea? Sa fim serioși, daca murea cineva din cauza ca nu ajungea sângele la timp el mai putea dormi liniștit

 • Stefan Aldea
  iulie 1, 2017 at 11:23 pm

  De retinut numele agentului de politie si de pus cod rosu pe toata familia lui in momentul unei spitalizari! Va rog din suflet, astfel evitam tampenia din tara Romaneasca!!!

 • Costel
  iulie 2, 2017 at 12:16 am

  Un politist incompetent,trebuie sanctionat si huiduit de toți cunoscuti !

 • alex
  iulie 2, 2017 at 12:53 am

  intrebare pt toti care injurati politistul…ce va face sa credeti ca omul,soferul spune adevarul in primul rand? doi la mana ….de atatea ori salvarea foloseste in mod abuziv sirena ca sa ajunga mai repede undeva sa isi rezolve o problema personala deci de ce ne bazam doar pe spusele unui sofer . trei la mana ….de ce credeti ca un transport de sange care inseamna viata se transporta intr-un vehicul care nu are nici macar aer conditionat si in conditii improprii? poate prima intrebare ar trebui adresata celor care sustin ca masina era in misiune si transporta sange si nu in ultimul rand am vazut cu ochii mei cand doi „meseriasi” se grabeau cu o rapciuga de dacie sustinand ca duc un bolnav desi erau doar ei doi in masina si foloseau sirena iar cand nu li-sa dat voie sa treaca au urmat frumos cursul traficului fara sa comenteze. deci oricie moneda are doua fete dar popor de destepti ce suntem si dornici de a ne arata prostia ,sarim la gatul cuiva fiindca un ziarist a scris o stire „senzationala”. poate …spun poate politistul avea dreptate…la asta nu va ganditi?

  • Florin
   iulie 3, 2017 at 1:36 am

   Probabil nu ai experiența următoare: tatăl tău in masina salvării , inconștient și tu in spatele salvării cu speranța de viața pt tata . După așa o experiența , când o salvare este cu semnalele in funcție , nu mai cântărești dacă e sau nu drept ce face salvarea , bunul simt îți spune ca și 5% dacă are dreptate te dai deoparte și o lași sa treacă . Probabil polițistul își va lua perdaful de la șefi , ca nu sunt chiar toți la fel . Iar dacă se baza pe vreo avansare din asta …..

  • Alex Cantaragiu
   iulie 3, 2017 at 4:47 am

   Daca exista chiar si 1% sansa ca soferul de pe ambulanta sa aiba dreptate (si noi stim deja, din moment ce il sustine entitatea de care apartine), nu iti asumi riscul de a te juca asa cu viata. Il escortezi pe om unde trebuie sa ajunga si apoi faci verificari. Trebuie sa fii prea nemernic, ca om, sa pui legea inainte de viata. In ideea asta, ai putea sa te apuci sa calci pietonii care traverseaza neregulamentar, stiind ca scapi fara probleme si mai primesti si despagubiri de la mostenitorii decedatului, pentru pagubele cauzate masinii.
   O fi bine asa?

  • Pasca
   iulie 3, 2017 at 11:24 am

   Esti printre cei care au intrat în poliție pe viței? Din pacate sunt 5-10 % din milițienii de la circulație prea prosti, aceștia si la sapă este riscant sa ii pui. Din pacate aduc mari prejudicii institutiei si celorlalti colegi buni. Si la Baia Mare sunt 2-3 care fac dosare penale pe banda împreună cu un procuror. La comanda bineinteles. Binomul funcționează și la Baia Mare.

  • Cris
   iulie 3, 2017 at 1:25 pm

   Se poate si asta nu e de contestat dar in principiu lumea injura agentii de politie rutiera ca majoritatea nu au nimic in cap …

  • a
   iulie 5, 2017 at 2:47 pm

   Eu nu injur politistul…dar as vrea sa imi spun parerea ! Ai vazut stirea la tv nu? Ai vazut la ce temperaturi se fac aceste transporturi? Ai auzit ca NU multe din masini de ambulanta nu au aer conditionat! Deci ar mai fi multe intrebari de genul ,dar iti spun ca nu transporta viata in schimb trebuia sa ajunga cu acea cantitate de sange inainte ca acesta sa se degradeze sa salveze multe vieti! Ce vina au soferii ca nu au conditii?

 • gabi
  iulie 2, 2017 at 1:58 am

  trebuie dezbracat de haina statului acel criminal si facut dosar penal nu are ce sa caute in politie asa specimen inconstient

 • Cristi Pascu
  iulie 2, 2017 at 8:02 am

  Militia!Da,am zis corect” Militia”.Este inadmisibil asa ceva.Superiorii „Militianului”respectiv ar trebui sa il degradeze pe acel idiot!Cum sa tragi ambulanta pe dreapta ca a depasit viteza legala?Avea girofarurile aprinse semn ca este in misiune,deci acel sofer putea sa transporte si un pacient in stare grava.Deci abuz in toata legea.Daca-i dadea spaga 50-100€ era in misiune cod ROSU?Instanta o sa-i de-a permisul inapoi omului!

 • Costica
  iulie 2, 2017 at 8:50 am

  Încă una despre REPUBLICA VASLUI ! Sunteți nebuni , omul transporta VIAȚĂ ?

 • Teodoresc Crina.
  iulie 2, 2017 at 9:01 am

  Incredibil !!!!! O atitudine care dezamageste o tara intreaga domnule politist !!!! Era important sa aplicati legea !!! Oare nu era suficient sa vedeti ca se transporta singe si nu erau conditii maxime de transport !?Rusine domnilor politisti !!!

 • iris
  iulie 2, 2017 at 9:35 am

  Inteleg ca din punct de vedere legal politistul a actionat corect. Dar dupa ce l-a sanctionat pe ambulantier, trebuia sa ESCORTEZE ambulanta, sa se asigure ca ajunge repede si in siguranta cu sangele la destinatie. Dar pentru asta iti trebuie responabilitate, curaj, suflet si creier.

 • serea
  iulie 2, 2017 at 9:44 am

  Aia de la bucuresti care merg cu 200 nu le ia permisu RUSINE

 • loredana
  iulie 2, 2017 at 10:31 am

  Niste tâmpiți !! Mai vor să credem că prezintă și siguranță și încredere !! Roata se întoarce mereu , deci roagă te domnule politist să nu depinzi vreodată de sânge care se transporta ca vai de mama lui , din lipsa de fonduri , din cauza altor incompetenti si nemernici care au dus tara in acest hal !! Rușine să vă fie !!

 • Nicu
  iulie 2, 2017 at 10:43 am

  Trăim în România și procedurile sunt mai importante decât viața unui om. Rușine agentului de la rutieră.

 • Adrian
  iulie 2, 2017 at 11:04 am

  Oameni buni , nu va ti saturat de toate rahaturile , abuzuri , delapidări , trafic de influența si etc. ? Credeți ca un comentariu in mediu virtual ne va ajuta cu ceva ?! Atitudinea este cea care ne va scoate din mizeriile Românie din 2017 !

 • Gicu
  iulie 2, 2017 at 11:07 am

  Ăștia de la vaslui sunt cei mai proști polițiști din țară! Dacă era în Germania i-ar fi făcut escortă ca să ajungă mai repede. Sper să depindă și ei de un asemenea transport!

 • Dr. Gheorghe Pleșea
  iulie 2, 2017 at 12:15 pm

  Nu cereți unui polițai sa gândească ……E mult prea mult !!!!

 • MarcoPolo
  iulie 2, 2017 at 12:52 pm

  Ar trebui sa memoreze numele de familie al politistului si atunci cand cineva din familia luinare in caz de urgenta si apeleaza la Ambulanta atunci ei ar trebui sa ocoleasca tot orasul si sa mearga cu cea mai mica viteza spre adresa lor. Atunci as fi curios cum ar reactiona idiotul ala de politist????

 • valenyin
  iulie 2, 2017 at 1:20 pm

  niste jegosi

 • Erich
  iulie 2, 2017 at 1:53 pm

  Militian idiot ! Dar oare nu are sefi care sa fie putin mai destepti ca el?

 • Ion
  iulie 2, 2017 at 2:15 pm

  Politistul sa i-o traga la ma-sa ca a stat beata pe marginea santului in timp ce un labar si-o freca in zona iar mustele au desavarsit lucrarea in urma careia , 9 luni mai tarziu se nastea EL , viitorul pulitist de la rutiera….

 • Tpb
  iulie 2, 2017 at 2:37 pm

  Garcea

 • Yann
  iulie 2, 2017 at 3:00 pm

  păcat ,ghinionul tau e ca aveai sânge,si nu are ce sa facă cu el.
  daca aveai lovele era altceva…..

 • Cetateanul legal
  iulie 2, 2017 at 3:11 pm

  Pentru nesimtitorul de agent: Daca era o ruda de a ta care acea nevoie de sange ca sa nu moara? Bine ca lasati toti borâții care circula cu 180 in localitate ca au cunostinte sefi de-ai vostri. Rusine! Faceti acelasi lucru cu toti nu doar cu un om cu coloana vertebrala! V-a dat statul uniforma nu drepturi de nesimtiti.
  Iar tu politist legal, gandeste-te ca poate vei fi in situatia sa ai nevoie de sange dar iti va ajunge un transport cu sange stricat din cauza unui coleg de-al tau cu judecata dreapta.
  #sustin ambulantierul Liviu Mihalachi

 • Fan stelist
  iulie 2, 2017 at 3:58 pm

  Acești polițiști ratați care sânt avansați la apelul bocancilor iau luat carnetul pe motiv că a depășit pe linia continua pe care merg polițiști să nu se răstoarne asfaltul cu ei și ăsta de la SÂRMA VASLUI sa gândit că putea să dea peste el.

 • lmee
  iulie 2, 2017 at 6:24 pm

  inca o dovada ca politistii pur si simplu nu sunt in stare sa gandeasca…

  ei doar aplica legea, dar nu sunt in stare sa o adapteze cand e nevoie…

  daca ar avea macar 5 neuroni functionali si-ar fi dat seama ca ar trebui sa lase soferu in pace… la fel si sefii lui care sunt la fel de „inteligenti” probabil toti oamenii din politia impleuna far de IQul unei persoane normale

 • Grecu
  iulie 2, 2017 at 6:59 pm

  Foarte bine!!!!!!!! Legile de circulație sânt pentru toți valabile. În ceea ce privește transportul de sânge, aceasta se face în condiții și cu mașini corespunzătoare. În cazul acesta exista doi dobitoci, șoferul și cel care a ordonat și organizat transportul sângelui!!!!!!!!!!!!!!!!

 • dobre silviu
  iulie 2, 2017 at 7:35 pm

  Nu este cu putinta,omul avea o problema adevarata,trebuia escortat imediat si sa.i deschida calea,dpv. meu de vedere pe cel care ia luat permisul l.as mai pune sa faca scoala,sa o repete!Un nemernic,eahhh imi este scarba!

 • Alex Rosu
  iulie 2, 2017 at 7:36 pm

  Politia romana – niste analfabeți cu 3 clase. Ce sa ceri de la un oligofren de „polițist”? De ce nu îi dați și numele? …să îi „plătim” toți cate o flegma între ochi jegului.

 • Edi
  iulie 2, 2017 at 8:06 pm

  Sa raspunda super politistul G O D I N A ca dansul le stie pe toate ,cum se proceda corect ,trebuie impuscat sau numai batut soferul de pe AMBULANTA.

 • Pisticoaie
  iulie 3, 2017 at 7:52 am

  Când la bătut milițianul pe Bouleanu mi-am manifestat dezacordul față de stilul militienesc pe care agentul la aplicat și foarte mulți, ofuscati pe fostul parlamentar, au ales să-l laude pe milițian!!! Acum altul, calcă iarăși în străchini!!!! Aș sune doar atât, în cel mai pur stil Românesc : Noi muncim, nu gândim!!! Cum să ceri milițianului, să gândească și mai ales, cu ce???

 • Iuliana
  iulie 3, 2017 at 8:14 am

  Ma intreb ce ar fi facut la fel daca ma-sa sau tat-su avea nevoie de acel? sange

 • inchirieri nacele
  iulie 3, 2017 at 10:36 am

  Se pare ca politia Romana raspunde pentru viata noastra.

 • Dragos
  iulie 3, 2017 at 12:23 pm

  Cam prea multe coincidente… Transportau sange la 40 de grade afara si aerul conditionat tocmai se stricase. Misiunea era catalogata COD VERDE (nu avea voie sa foloseasca mijloacele acustice). Politistul a respectat legea. Nu pe el trebuie sa-l injurati…

 • VaseaTibi
  iulie 3, 2017 at 12:41 pm

  Oameni, oameni !!!
  Voi nu vedeţi pădurea din cauza copacilor!
  Blamaţi pe cel care și-a făcut datoria, in loc să vedeţi vina celui care așa cum recunosc cei de la SAJ Vaslui: „a UITAT să anunţe in dispecerat transportul și a mers cu cod verde”. (ambulanţa face un transport normal și nu are voie să folosească avertizările luminoase sau sonore)
  Trăim in România și asta ne ocupă tot timpul !!!

  • radu
   iulie 4, 2017 at 12:09 am

   Dar intrebarea e mult mai simpla: politistul cum naiba a oprit o ambulanta cu semnalele pornite? Legea ii interzice asta. Poate doar verifica ulterior daca e in misiune sau nu

 • Marius
  iulie 4, 2017 at 8:24 pm

  Polițistul acesta nu are nevoie de sânge are nevoie de creier transportat la -25′ să încapă în cutiuță craniului cu cască.RUSINE

 • Marius
  iulie 5, 2017 at 7:39 am

  Exista si la politie retarzi mintali.
  Se vede ca el nu a avut niciodata nevoie de salvare.
  La cat de putini donatori sunt in Romania mai aruncam si sangele……

 • catalin
  iulie 5, 2017 at 10:18 am

  cum poti sa trimiti o ambulanta fara aer conditinat sa transporte sange cand afara sut 40 de grade?pe drum poate sa existe un blocaj accident ,transport agabaritic ,restricti de circulatie etc…

 • […] Citește și  CAZ REVOLTĂTOR! Lăsat fără permis pentru că se grăbea să ajungă cu sângele la IRO IAȘI! Am… […]

 • […] Citeşte şi  CAZ REVOLTĂTOR! Lăsat fără permis pentru că se grăbea să ajungă cu sângele la IRO IAȘI! Am… […]

chat
Add a comment
keyboard_arrow_up