EvenimentSocial

Degustare de vin cu scop caritabil la Iasi

rotaract degustare de vin

Rotaract Iasi organizează o degustare de vin, Vineri 17 octombrie, cu scop caritabil.

Toamna…se numără bobocii şi se face vinul. Şi tot toamna se degustă vinul. Unii poate încă mai au bunici la țară sau au avut, şi cu siguranță îşi amintesc emoțiile şi misterul cu care se cobora în beciul aromat dulce-acrișor al vinului abia făcut, şi ceremonia cu care îl mânuia bunicul.
Pentru cei care doresc să retrăiască această senzație sau vor să îşi îmbogățească vocabularul, Clubul

Rotaract Iaşi va invită vineri 17 noiembrie, începând cu ora 20.00, la un eveniment caritabil de degustare de vinuri, ce se va desfășura la Casa Pogor.

Evenimentul se va desfășura în prezența unui degustător profesionist şi autorizat care vă va învăța cum să alegeți un vin bun dar şi să vă împărtășiți informații prețioase despre vinuri, prin prezentarea modului corect de a degusta şi de a aprecia calitățile unui vin.
Accesul la eveniment se face pe baza unei donații recomandate de 40 lei dacă biletul este achiziționat până la eveniment, sau de 50 lei în seara evenimentului, la intrare.
Biletele pot fi achiziționate de la cafeneaua Fika sau direct de la membrii clubului Rotaract Iaşi.
Pentru detalii şi rezervare, doritorii sunt rugați să sune la telefon 0753352497.

Citește și Aventurile banditului Coroi, ultimul haiduc autentic.

Toți banii adunați vor merge către Centrul pentru copii cu dizabilități Sf. Andrei din Iaşi.

Centrul de Plasament „Sf. Andrei” adăpostește aproape 70 de copii, cei mai mulți dintre ei de vârsta mica si cu foarte multe probleme medicale. Fiecare reprezintă o poveste aparte, fiecare dintre ei are nevoie de extrem de mult ajutor. Angajații centrului fac eforturi uriașe ca cei mici sa nu simtă ca n-au familii, însă de multe ori sunt depășiți de situație. Blocarea posturilor si plecările din sistem au făcut ca in momentul de fata sa existe momente in care un educator are in supraveghere chiar si zece copii. Cei mici nu știu însă ce probleme are sistemul de protecție, știu doar ca au nevoie de oameni care sa-i iubească si care sa fie atenți la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.