Cumparaturi de la Carrefour la usa ta in doar 90 de minute! Bringo, atat de simplu!

Platforma Bringo se lanseaza in orasul Iasi incepand cu 2 octombrie si presupune un concept nou, ce se diferentiaza fata de tot ce exista in momentul actual pe piata locala prin 3 aspecte principale:

  1. Te pune in legatura cu livratori specializati care iti fac cumparaturile si ti le aduc acasa, la serviciu sau oriunde soliciti;
  2. Livreaza in doar 90 de minute;
  3. Se poate comanda prin intermediul aplicatiei zilnic, de la 09:00 la 21:00.

Bringo este o aplicatie disponibila pe dispozitivele Android si IOS, care se adresează celor care nu au timp pentru cumparaturi, persoanelor care lucreaza in mediul de business, parintiilor ce au copii mici sau pur si simplu persoanelor ce isi doresc mai mult timp liber pentru ei si familia lor.

Produsele se cumpara la pretul din hipermarket sau supermarket, practic Bringo nu percepe adaos comercial la produsele cumparate.

Prima livrare are mereu transport gratuit, iar uneori Bringo desfasoara campanii de vanzare produse ce asigura gratuitatea transportului.

Taxa de livrare este de doar 19,99 lei! Spunem doar 19,99 lei deoarece este o suma modica tinand cont de beneficii: ai livrare in 90 de minute, zilnic, de la 09:00 la 21:00 si o persoana, angajat Bringo, ce se dedica cumparaturilor tale si comunici in mod direct cu acesta.

In ceea ce priveste cosul de cumparaturi, produsele proaspete (legume fructe, carne, paine) sunt cele mai vandute, urmate de produsele pentru intretinerea casei, bebelusi, cosmetice.

In plus aplicatia Bringo este atat de simplu de folosit!

Dupa descarcarea aplicatiei, primul pas pe care il face cumparatorul este sa seteze o adresa de livrare si in functie de locatia aleasa, sunt afisate magazinele cele mai apropiate. Clientul intra in magazinul dorit, unde gaseste lista produselor.

In platforma sunt afisate peste 35.000 de produse din magazinele Carrefour. Practic, cumparatorul poate gasi in aplicatia Bringo toate produsele care se pot achizitiona fizic dintr-un super sau hypermarket, momentan cu exceptia celor foarte mari care nu pot fi transportate de o singura persoana – cum sunt televizoarele, masinile de spalat, frigiderele etc. De asemenea, aplicatia afiseaza chiar si promotile si noutatile din magazine, iar fiecare produs are o fotografie si o descriere.

Pasul doi este asezarea produselor in cosul de cumparaturi din aplicatie, urmand sa se afiseze valoarea totala a bonului, cu tot cu taxa de livrare. Comanda este imediat alocata unui livrator, iar acesta merge in magazin si face cumparaturile.

Intre client si livrator se pastreaza o comunicare in timp real, astfel, spre exemplu, daca clientul a uitat sa comande un produs, poate sa trimita un mesaj prin aplicatie livratorului Bringo.

Dupa ce a terminat cumparaturile, livratorul suna clientul si anunta finalizarea comenzii si ca urmeaza sa plece spre adresa indicata de client pentru livrarea comenzii.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up