Extern

Ce poate sa ti se intample daca refuzi sa fii rezonabil si sa respecti regulile unei benzinarii

benzinarie sofia bulgaria tigara
Unele din locurile în care nu ar trebui să fumezi ABSOLUT NICIODATĂ sunt benzinăriile. Nu e nevoie de studii superioare ca să realizezi că focul și combustibilul nu fac neapărat casa bună, însă uneori, clienții care trec pragul benzinăriilor nu sunt neapărat cei mai rezonabili.

Se întâmplă în Sofia, Bulgaria. Un tânăr ajunge cu mașina la o benzinarie, oprește în dreptul pompei și iese din mașină cu țigara aprinsă în mână, fumând în continuare liniștit. Pe filmare, acesta poate fi văzut discutând sau certându-se chiar cu o persoană din afara ariei de acoperire a camerei de supraveghere a benzinăriei. Acesta era cel mai probabil rugat să stingă țigara, deoarece reprezintă un pericol în contextul de față.

Tânărul refuză însă indicațiile angajaților benzinăriei și decide că nevoia sa de nicotină este prioritară. Drept urmare, un angajat al benzinăriei decide să ia atitudine.

Citește și A fost implicată într-un accident grav, însă atenția la un detaliu i-a salvat copiii de la moarte!

Angajatul din benzinarie ia atitudine

Angajatul se deplasează calm către pompă, luând un stingător din suportul său. Fără vreo altă avertizare, acesta declanșează stingătorul în direcția clientului problematic. Portiera din față a mașinii acestuia era de asemenea deschisă, astfel încât și interiorul autovehiculului a avut de suferit.

Putem să presupunem că „păgubitul” nu va mai îndrăzni să se afișeze cu țigara într-o benzinărie niciodată!

Iată înregistrarea video a camerei de supraveghere a benzinăriei:

sursa: mashable.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.